Egy 17 éves lány mindenkinek válaszol, bármilyen témában egy zeneszám linkért cserébe. Valaki?
Sziasztok!
Csak szeretnék egy kicsit idegenekkel beszélgetni :) Bármilyen témára nyitott vagyok. Kérdezhettek bármit privátban, előbb-utóbb mindenkinek válaszolok, csak egy kérésem lenne. Ha írtok, légyszi küldjétek el egy kedvenc zeneszámotokat :) Csak kíváncsi vagyok és zenefogytán... Bármilyen stílus jöhet! :)
Ja, majd siess! :D Lehet, hogy törlik reggelre...
Bár nem a kedvenc (nehéz is lenne választani) és csak feldolgozás, de most ehhez volt hangulat. És nem kérdezek, mert valószínűleg már így is tele a postaládád :)
Húh.. :D
A legtöbbet meghallgattam :D
Tényleg sok rock kedvelő gyűlt itt össze...
Nem mondom, hogy az összes szám az én ízlésem, de nyitott vagyok bármire :D (Őszintén azért volt pár ijesztő is...)
Mindenkinek köszönöm és akinek még tartozok véleménnyel vagy egy válasszal, írjon privátot, megpróbálok minél hamarabb válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!