Szerintetek ez így gáz lenne?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, nem ismerem, de nem lakik túl távol tőlem és nagyon szívesen meg ismerném,. Emos a csaj, és én úgy hallottam hogy az emosok sokszor bunkók ismerkedésnél.
"Szia :) . Tetszel nekem, nem lenne baj ha be jelölnélek?" Szerintetek gáz lenne ha ezt írnám neki?
2014. aug. 28. 21:38
1/5 anonim válasza:
Hát ez így elég tré :D Egyből rátörsz a lényegre, ez biztos :D
2/5 anonim válasza:
nem ismerem az emosokat, de
a, ilyen szöveggel az anyukádba küldenélek
b, legalább egy ismerkedős szövegnél tanuljál meg írni csesszelek meg
3/5 anonim válasza:
én mondjuk először bejelölném, és ha szimpatikus vagyok neki, akkor visszaigazol, és csak utána írnék.
4/5 anonim válasza:
Ránézésre egy emósnak csak egy másik emós lehet szimpi nyilvánosan. Írj neki valami őszitét ami legalább részben igaz. Gázabb ez, mintha azt írod, hogy megakadt a szemed a képén egy barátod ismerősei között és érdekelne milyen is ő valójában.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!