Hogy/Milyen időpontban/Hol lehet a legjobban ismerkedni? Részletesen lent.
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok és még nem volt barátnőm. :(
Nem tudom mi van velem de akárhányszor alkalmam lenne hogy bevalljam az érzéseimet addigra vagy kiderül hogy van barátja a csajnak vagy berezelek és nem mondom el neki vagy csak úgy válaszol igent hogy érezhető a hangsúlyon hogy hazudik. Nagyon szégyellem a barátaim és a családom előtt a szüzességemet és a tényt hogy nem volt barátnőm. Ciki hogy még szűz vagyok? Aki tud hasznos tanácsokat adni azt nagyon köszönöm.
Nagyon megkérek mindenkit hogy komoly válaszokat adjon és nem kérek fikázást.
2014. aug. 28. 21:03
1/1 anonim válasza:
Tanácsot nem tudok adni. De szerintem ne érezd cikinek, hogy még nem volt barátnőd, egyáltalán nem az. Ha ezen görcsölsz, lehet, csak rosszabb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!