Ismerkedni szeretnék lehet (lány is). Van itt olyan őszinte ember akivel lehet beszélni?
#10 +1
(vagy kiderül, hogy neki magának már nincs gyomra őszintének lenni...)
Azt akarod, hogy őszinte legyek? Ok.
Egy kibírhatatlan ember vagyok néhány furcsa hóborttal. Keményen alázom azt, aki szerintem megérdemli, és ezt még élvezem is. Emiatt néha elképesztő szemétnek könyvelnek el.
De ugyanígy segíteni is hajlandó vagyok másokon, akik megérdemlik.
Nagyon ronda fekete humorom van, amitől az emberek gyomra kifordul, emellett gyakran szexista poénok tárgyává teszem az engem körülvevő nőszemélyeket.
És ezeken, amiket felsoroltam, lusta vagyok változtatni. Meg nincs is nagyon ok a életemben rá. Hogy összességében mennyire szörnyű ember vagyok? Nem tudom. A saját értékrendemben nem mondhatni, hogy halálra díjazom magam, de soha az életben nem akarom azért törni magam, hogy elérjek bármilyen sztenderd jóember címet. Nem attól fog előre haladni a világ, hogy mások engem fényeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!