Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindent megtettem, hogy...

Mindent megtettem, hogy megismerhessek egy számomra normális lányt, mégsem jött össze. Mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Normális alatt azt értem, hogy nem egy gerinctelen alak, hanem van erkölcsi tartása (nem kell, hogy vallásos legyen, én se vagyok az), legyen már annyira érett, hogy folytonos bulizás helyett a jövőjén dolgozzon, szeresse a gyerekeket, egy férfi mellett lehorgonyozzon. Egy szóval ne egy link megbízhatatlan alak legyen, hanem őszinte, hűséges, megbízható.

Nem találtam ilyet, pedig kihasználtam minden ismerkedési lehetőséget eddig.

A legszörnyűbb az, hogy jók a paramétereim és senkit nem érdekelnek. Koromhoz képest kiugróan sikeres vagyok a karrier terén, csak mértékkel iszom, nem dohányzom, művelt vagyok, az érzelmeimet ki tudom mutatni annak, akiben megbízok, nem nézek ki rosszul (inkább átlagos), a hibáimat képes vagyok elismerni és tenné érte, hogy jobb legyek... más kritikáját megfontolom... Romantikus alkat vagyok, nagyon sokat adok egy igényes kapcsolatra, stb. Szeretnék majd házasságot, gyerekeket. Több diplomám lesz hamarosan, kiváló nyelvtudásom van, könyvet is írtam már és meg is jelent külföldön, oda vagyok az igényes szellemi-lelki kapcsolatért a testi mellett. Mi kell még a hölgyeknek?

Lesújtó, amit ebben az országban tapasztalok... :(

Volt már párkapcsolatom, az exem sem volt kinézetre az utolsó és ő is mondta, hogy jól nézek ki... De mégis az a tapasztalatom, hogy nincs már egy olyan normális nő ebben az országban, aki szabad is volna!

Na és a legnagyobb abnormalitását ennek a társadalomnak pont az mutatja, hogy külföldi ismeretségem köréből többen is akartak velem kapcsolatot, csak azért nem vállaltam, mert nem épp az ő országukban akarom tervezni a jövőmet (ja és fehérek voltak, mert ebben az országban már a bőrszín is rangot jelent). Csak itt Magyarországon tűnik úgy, mintha a 18-30 éves nők mind értelmileg és érzelmileg sérültek lennének, semelyikőjük nem értékeli már azt se, ha valaki sikeres, azt se, ha valaki jól néz ki. Mégis mi számít akkor, kedves hölgyeim? Jobbikos legyek, vagy mi?

23/F

2014. aug. 28. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja és hidd el, hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen lány, ezért sem tetszik ez az általánosítás. :)
2014. aug. 28. 20:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyet értek veled, 22 évesen most lett vége az 1,5 éve tartó kapcsolatomnak. A szingli lányok/ nők felhozatala siralmas szerintem is.

Amelyik nő néz is ki valahogy, és a belső értékek terén is ott van, az mind foglalt már.

Csak a hülye k.vák egyedülállóak még.

2014. aug. 28. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!