Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány kb a legjobb...

Van egy lány kb a legjobb barátom de lehet több? 15/F

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel kb a legjobb barátok vagyunk amikor mindkettőknek volt valakije még úgy alakult hogy kettesbe sétáltunk haza este és majdnem csókolóztunk de amikor hazaértem írta facen hogy nagyon jó lett volna hogyha megcsókolom, de utána eldöntöttük hogy mindkettőnknek van valakije felejtsük el,(néha azért szóba kerül)és nemrég mindketten szakítottunk és most szinglik vagyunk de lehet többet érzek iránta... de rajta is látszik ez kicsit.

am mindent megbeszélünk egymással nagyon nagyon jóba vagyunk csak nem tudom hogy megéri e felszakítani ezt a barátságot?

2014. aug. 28. 18:54
 1/2 anonim válasza:
Szerintem mond el neki őszintén, hogy mit érzel.
2014. aug. 28. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha már egyszer majdnem csókolóztatok akkor nyilván ott van kettőtök közt a vonzalom, azaz ez a barátság már régen nem barátság. Elhitethetitek magatokkal hogy márpedig az, de ha titokban mindketten partnerként tekintetek a másikra, akkor szerintem felesleges barátságként csúfolni és elfojtani valamit, amiből akár valami szebb is születhet.

Az persze benne van a pakliban, hogy ha szétmentek a barátságnak is annyi, de ilyen az élet. Szerintem jobban megéri felszínre hozni ezeket a dolgokat, mint csendben szenvedni mellette mint "barát".

2014. aug. 28. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!