Lányok, szerintetek jól nézek ki?
2014. aug. 28. 16:49
31/38 anonim válasza:
Jézusom xDDD
én most hagyom itt ezt az oldalt!!!
Sziasztok :)
32/38 A kérdező kommentje:
:D szemetek?? Ugyan.. Csak kivancsi voltam hogy ki mit gondol rola :D Mondjuk o nem tudja.. xD :D Nyugi van kicsim :D Csak kicsit unatkoztunk...
2014. aug. 28. 17:17
33/38 anonim válasza:
Tehát te vagy az? Csak mert nem tudom minek védenéd a névtelen "hírneved" itt a gyk-n azzal, hogy azt mondod nem te vagy? Ráadásul ezzel még tovább cikized a valós éned. Ha tényleg te vagy Zsolt, akk töröld a face-ről azt a képet, és az egész hotdog profilodat...
34/38 A kérdező kommentje:
Ok, de csak moresre akarom tanitani azt a Tamás gyereket :D Nyugi vaaaaan!!!! :D Jóvő héten suliiiiiii
Az miatt aggódjatok;)
2014. aug. 28. 17:26
35/38 anonim válasza:
Face -ről nem muszáj törölni, mert ott nem találja meg senki ezzel, csak a hotdog profil fb -s linkje miatt. Egyébként meg minek törölné a hotdog profilját ennyiért? :D Mármint most nem tökmindegy ki ő? A kamuzás béna volt, de az, hogy érdekli ismeretlenek véleménye szerintem tök normális dolog és erre tényleg jó az oldal :)
36/38 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondtam hogy "ok".. Azt nem hogy mit csinalok!
Es mind mondtam csak azt a Tamást akarom móresre tanitani!
De mondtam a suli miatt izguljatok :D
2014. aug. 28. 17:35
37/38 anonim válasza:
Jó nagy gyökér vagy, hogy más képét kirakod ide, megnéznélek forditott esetben, ha a te képeidet mutogatnák itt, csak ugy szórakozásból, tudod, csak hogy moresre tanítsanak. Egy nyomorult semmirekellő sz@rfej lehetsz, csak sajnálni tudlak..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!