Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a külsőtök alapján akarnak járni veletek?
Annyi ilyen kérdést olvasni, hogy "sose lesz barátnőm mert nem vagyok izmos".
A lányokat nem a külső érdekli, hanem az, hogy milyen személyiség vagy, hogy viselkedsz, van-e humorod, tudsz-e kedves lenni és hűséges. Legyél tiszta, ápolt.
Már tényleg fárasztó az ilyen kérdéseket olvasni, mint amit idéztem. Ha nem egy kifejezetten felületes lányt kerestek, aki nem lát tovább a bicepsznél, hanem valódi és értelmes lányt, akkor ne a karotokra gyúrjatok, hanem a személyiségetekre.
"A lányokat nem a külső érdekli, hanem az, hogy milyen személyiség vagy, hogy viselkedsz, van-e humorod, tudsz-e kedves lenni és hűséges. Legyél tiszta, ápolt."
Ezt ugye te sem hiszed el?
Egy kapcsolat alapja a kölcsönös nemi vonzalom.
A férfiakat a szép nők vonzzák, a nőket pedig a jóképű pasik.
Hiába vagy te megnyerő személyiség valaki, ha egyszer rá sem tudsz nézni, hozzá sem tudnál érni.
Ezt fogd már fel.
Az ápoltság alapvetető társadalmi elvárás, ehhez nincs semmi köze.
Ezt fogd már fel.
Ötös, nincs igazad. A világ kihalt volna már, ha csak a szép nők és a jóképű férfiak ismerkedtek volna.
Én sem a külseje alapján választottam a férjem, és ő sem engem (elég távol vagyok a Miss Universe-től :D
De ha te is felületes vagy és nemi vágy alapján választasz társat, az nem párkapcsolat, csak szexkapcsolat.
Kérdező te egy nagyon buta ember vagy.
Mindenkinél a külső az első számú szempont a párválasztáskor.
Ez nem felszínesség, hanem ösztönös viselkedés, minden ember ilyen.
A felszínesség az, amikor egy ember külsejéből a személyiségére következtetünk, de ennek semmi köze ehhez.
De másképp magyarázom, mert úgy látom hülye vagy.
Senkinek nem mindegy, hogy kit ölel meg, kivel csókolózik stb tovább nem megyek.
Az ilyen dolgokhoz vonzalom kell.
Ha te összeálltál egy olyan férfival, aki még csak nem is tetszik, azt valamilyen érdekből tetted.
Ez lehet pénz, esetleg ronda vagy és dagadt és másnak úgysem kellenél stb ez már a te dolgod.
Nyolcas, szerintem az a buta, aki külső alapján választ társat, és nem a belső tulajdonság alapján. Mit csinálsz akkor, ha a választott társad megöregszik, meghízik, kihullik a haja? És amikor te öregszel, mi lesz veled? Ha csak az volt fontos, hogy külsőre milyen valaki, és ott állsz egy elviselhetetlen személyiségű társsal, akkor te jártál rosszul, és nem az, aki nem a divatnak megfelelő kinézetű társat választott.
De tényleg a felületes emberekből van több, te pont ugyanilyen felületes, felszínes ember vagy.
Akkor ezek szerint majdnem minden ember buta.
De te okos vagy.
Véletlenül sem zavarjon, hogy Darwin már 150 éve leírta, amit mindenki tud, hogy külső alapján választunk.
A belső is számít, de az mindig is másodlagos.
Senki nem szeretne olyan emberrel járni, akit bottal sem piszkálna.
Buliban, utcán, iskolában, munkahelyen stb. sorban koptatják le azt aki külsőleg nem felel meg.
Nem tudom te hol élsz, hogy ezt nem látod, mert mindenki látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!