Ha feketékkel randizok nagyon gáz ha próbálom őket kicsit kulturáltá tenni?
Figyelt kérdés
Na szóval anyumnak egy ideje már fekete szeretője van, és gondoltam én is beújítok egy fekete pasival . Csak valljuk be a legtöbb csúnya szóval nem igazán ismeri az etikettet stb-t, és van bennem egy kis kényszeresség és szeretem az embereket folyton javítgatni, és hát ezt velük is tuti megtenném . Most nem a kvantumfizikára és az UFO-kra gondoltam hanem ilyenre hogy így meg úgy kell tenni az evőeszközöket, hogy használjuk a szalvétát, meg hasonlók .
Szerintetek nagyon elriasztanám őket ?
Prödl Annácska
2014. aug. 27. 21:27
2/5 anonim válasza:
Az a gáz, hogy rasszista farok vagy, és telehányod itt a kérdőfelületet a kitalált f-szságaiddal. Menjél maszturbálj inkább.
3/5 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak nem vagyok rasszista .
2014. aug. 27. 23:18
4/5 anonim válasza:
jó sok munkád lesz. évtizedekig fog tartani.
5/5 anonim válasza:
The new generation:
"Na szóval anyumnak egy ideje már
fekete szeretője van, és gondoltam
én is beújítok egy fekete pasival ."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!