Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Úgy érzem összejöhet! Azért...

Úgy érzem összejöhet! Azért nem ártana pár tanács!?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal már többször írogattunk, és tegnap mondtam neki hogy jöjjön ki velem, mert nincs akivel kimenjek, és ő kijött velem kettesben, pedig ahogy ismerem nem az a típus akki kettesben is kijár srácokkal. Beültünk egy kofira, meghívtam őt, jó sokáig beszélgettünk, elment az idő, ztán bementünk üzletbe, és mivel mondtam amikor beszélgettünk hogy nagyon szeretem a csokit, ő vett nekem egyet :)

Aztán kijött a barátnője, és még jópár óráig elvoltunk :)

Tudja hogy tetszik nekem, és azt mondta ha máskor megyünk ketten viselkedhetnék úgy mint akinek tényleg tetszik, mert most úgy viselkedtem mint bárkivel, nem akartam nyomulósnak tűnni :) Mondtam hogy megpróbálhatjuk úgyis hogy megölelem többször is, azt mondta nem zavarja az őlelés! :)

Szerintem bejövök neki, meg a viselkedéséből is gondolom :)

Ha megint megyünk ki ketten akkor mit lehet még csinálni? Valami tanácsotok, hogy ne rontsam el :)

14F :)

2014. aug. 27. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olelgesd bokollj neki es inkabb te vegyel most vmit neki ;)
2014. aug. 27. 09:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, mondtam is neki, hogy veszek valamit :)
2014. aug. 27. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Légy magabiztos, ölelgesd, esetleg egy idő után fogd meg a kezét, itt ott bókolj neki, és hívd meg valamire. :)
2014. aug. 27. 09:46
 4/5 PearlDiver ***** válasza:
Légy türelmes, figyelmes, lovagias. Előbb gondolkodj, aztán cselekedj, de azért ne gondolkodj túl sokat :-)
2014. aug. 27. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Fogd meg a kezét.
2014. aug. 28. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!