Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A húsosabb ajkú emberek...

A húsosabb ajkú emberek jobban csókolnak? Vagy ez tévhit?

Figyelt kérdés
Én úgy tapasztaltam, hogy van különbség, de talán csak véletlen volt.

2014. aug. 26. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én még nem smaciztam igazán vékonyajkú pasival! Illetve olyannal sem,akinek ilyen láthatatlan ajka lenne már :)

Viszont nem garancia a husosabb ajak sem a jó csókra!Hidd el azzal jó a csók,akihez vonzódsz és hozzád hasonlóan csókol.

2014. aug. 26. 22:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Vékonyabb szájú sráccal még nem volt dolgom, nekem ők soha nem is tetszettek. De szerintem egy finom, húsos ajkú pasival sokkal jobb érzés csókolózni. Jobban lehet játszadozni vele.
2014. aug. 26. 22:06
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát nekem elég húsos szám van és világ életemben rühelltem... Szerintem nem férfias. De azért örülök hogy vannak akik nem így látják... ^^

24F

2014. aug. 26. 22:09
 14/15 anonim válasza:

Kíváncsi lennék azokra a húsos szájú fiúkra!

Tehetnétek fel róla képet is.

Egyébként a csókolózás minősége nem annyira az ajkak vastagságán múlik szerintem.

Az tény, hogy izgalmasabb lehet. Főleg két húsos száj találkozása.

2014. szept. 3. 10:41
 15/15 anonim válasza:

nekem elméletileg husos ajkaim vannak mondták h rohadt jól csókolok de ezek volt barátnők ki hiszi el nekik:D (előző komment kedvéért ,bár régi nagyon a kép de sztem látszik:) )

[link]

2014. szept. 6. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!