Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rocker fiúk beszélgeni?

Rocker fiúk beszélgeni?

Figyelt kérdés

Metál, punk, (osok) :)

18/L

2014. aug. 26. 20:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Írj! Ha gondolod és egy zenei műfajban mozgunk akkor koncertezni is mehetünk együtt.:) F/20
2014. aug. 26. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
ittvagyok, énisénis.
2014. aug. 26. 20:23
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez még mindig k*rvára nem egy társkereső. Miért nem írtál a sok nyáladzó idiótának a másik kérdésnél? Neked is: rockerek.hu
2014. aug. 26. 20:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Ott is vagyok ...

am ismerkedés kategoriába irtam nem másba... am amit nekem leirtál ird le a többi 100 embernek :)

2014. aug. 26. 20:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Velem is jöhet valaki rocker koncertre:D
2014. aug. 26. 20:29
 6/12 anonim ***** válasza:
2014. aug. 26. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Ti intellektuális mélyszegénységben szenvedő funkcionális analfabéták! Nem azért ismerkedés a kategória neve mert itt ismerkedni lehet, hanem mert az ismerkedéssel KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKET LEHET ITT FELTENNI, amikor még nem párkapcsolat a dolog, még nem randiztok, még nincs szexualitás. Értem? Az hogy több száz ember hülye, szentesíti az újabbnál újabb emberek hülyeségét is? Akkor "együnk sz@rt... elvégre tízmillió légy nem tévedhet"
2014. aug. 26. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Hetes! :D :D Osztom!
2014. aug. 26. 20:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Te életelen nyomorék, tedd magad takarékra és magaddal foglalkozz te lelki sérült... kezeltesd maga. :)
2014. aug. 26. 20:37
 10/12 anonim ***** válasza:

*élettelen

*magad

Nekem van életem, ezért nem próbálok egy kategória elbaszott értelmezése után interneten ismerkedni attól való félelmemben, hogy ha kidugom az arcom a kis vackomból, akkor a nap is elsötétül ijedtében. Ha esztétikusabb lennél, mint egy tál chilisbab ami kétszer végigment már a kutyán, akkor te sem itt sz@rnád az idődet, hanem kimozdulnál az emberek közé, ahol meg lehet ismerkedni velük anélkül, hogy járatnád a kis agyacskádat, hogy nem egy 50 éves perverz nolifer fazon akar -e tinip*náról képeket miközben kivarrt/gyúrt/szúrt feltörekvő szólógitárosnak vallja magát. :D

Azért sok szerencsét

2014. aug. 26. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!