Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leszbikusok! Tényleg minden...

Leszbikusok! Tényleg minden nőt el lehet csábítani?

Figyelt kérdés
Olvastam már néhány oldalon ilyesmiről de nem tudom, hogy ez igaz lehet-e. Komolyan minden nőből ki lehet hozni a ferde hajlamot?

2014. aug. 26. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
nem
2014. aug. 26. 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Mintha nemrég így, szinte szó szerint fel lett volna téve ez a kérdés :-P
2014. aug. 26. 16:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Tényleg? :D Na akkor bocsi.. :$ Betudnád linkelni? :)
2014. aug. 26. 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:

hát, van akinek sikerül, de csak kaland szinten, és nyilván nem 100%-ban mindenkit :D

van egy ismerősöm, aki csomó lánynak csak az egyetlen leszbi-kaland volt az életében...furcsa dolgok ezek :D

de természetesen nem kapható rá mindenki :)

2014. aug. 26. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
90%. De a kiváncsi lányok, akiket sikerül elcsábítani szexre, azoktól nem szabad semmit sem várni, ők nem lesznek vevők a kapcsolatra. Ezzel a legnehezebb megbirkózni, főleg nekem, aki a full nőies lányokra bukik. Általában csak azok a lányok a full nőiesek, akik csak kíváncsiak, kifejezetten leszbikus nincs köztük sajnos, vagy csak nem találtam meg. :/
2014. aug. 27. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó nyugi előbb-utóbb belefutsz egybe :D én is az vagyok, és ismertem is párat, igaz mind foglaltak voltak, meg én is az vagyok :D
2014. aug. 27. 13:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Hát ez... xd Egy csodálatos biztató beszéd volt. :D

2014. aug. 27. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:

pedig annak szántam :'D

szóval a lényeg, hogy léteznek teljesen nőies leszbikusok is :D na :'D

2014. aug. 27. 17:09
 9/9 anonim válasza:
Elnézést az OFFért, de láttam miről van szó, és gondoltam hozzászólok. :3 Én épp fordított helyzetben vagyok: nőies lány vagyok, és mindenhol azt látom, hogy a többi lány körében inkább a kevésbé nőies lányok a kelendők. Nekem pont a fiúsabb stílus jön be, de az ilyen lányokat általában inkább a "keményebb" vagy kislányos csajokkal látni. De magamból kiindulva megnyugtatlak: vannak még szabad nőies lányok, akik nem csak kalandra vágynak. :)
2014. aug. 28. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!