Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Visszataszító, ha valaki...

Visszataszító, ha valaki ilyen zenét hallgat?

Figyelt kérdés

Szeretek mást is, de legtöbbször ilyesmi stílusú zenére tudok úgymond 'kikapcsolni'

https://www.youtube.com/watch?v=KsMKOx6fumc

Nem látszik az öltözködésemen, sem a viselkedésemen, nincsen bennem harag sem gyűlölet, egyszerűen csak tetszik az agresszív zene. Ez mennyire zavarna, ha esetleg ismerkednénk?

F/21

2014. aug. 25. 18:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
te jó ég, ez ijesztő :D
2014. aug. 25. 18:50
 2/17 anonim ***** válasza:
Ameddig otthon a négy fal között hallgatod, vagy épp fülhallgatóval, senki sem fogja megtudni, hogy milyen zenéket szeretsz. Amikor meg megtudják, mert ismernek, tudják hogy nem vagy beteg.. :D
2014. aug. 25. 18:51
 3/17 anonim ***** válasza:

Szeretem a rocknak szinte majdnem minden műfaját, ezt is.

Megértelek. Engem is ellazít, kikapcsol.

Többnyire rajtam sem látszik a zenei ízlés. Cukinak, bájosnak és türelmesnek mondanak. Aztán mikor megtudják mi van az mp4-emen.... :)

Engem nem zavarna ismerkedésnél.

25L

2014. aug. 25. 18:53
 4/17 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi gond nincs! Mindenkinek más az ízlése,neked ez jön be...de azért nekrofil ne legyél ;) Am ez még lágyabb műfaj,a többihez képest!
2014. aug. 25. 18:54
 5/17 anonim ***** válasza:

Én is szeretem kicsit az erős metált bár ez nekem tényleg kicsit durva,miért számítana valamit csak ne lány elött hallgasd vagy ne ez legyen a csengőhangod.Én is szeretem a minőségi zenét de valamikor meghalgatom a nagyon izléstelen szart is.Pl https://www.youtube.com/watch?v=jItz-uNjoZA

és ez még csak lájtos :) (és ez 1 hétig volt csengőhangom de miután vonaton 2x megszólalt visszaraktam normálisra)

2014. aug. 25. 18:55
 6/17 anonim ***** válasza:
Na ez jó volt
2014. aug. 25. 18:58
 7/17 anonim ***** válasza:

Ez jó!

A klipp is tetszik

2014. aug. 25. 19:13
 8/17 A kérdező kommentje:
Beteg ez a zene amit linkeltél :D
2014. aug. 25. 19:19
 9/17 anonim ***** válasza:
2014. aug. 25. 19:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, bátyámmal ilyenekre szoktunk itthon pogózni:D
2014. aug. 25. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!