Pluszpont egy nőnél ismekrkedéskor, ha egyetemista vagy és saját albérletben laksz?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 22:53
11/19 anonim válasza:
Engem az érdekelne ha saját pénzből nyomod hogy vagy erre képes, 500fts diákmelóval? :D
12/19 A kérdező kommentje:
Nem semmi, hogy mennyi besavanyodott ember van itt :D
Úgy értem, hogy nem kollégiumban lakom,hanem albérletben. Van saját külön hely, ahová el lehet vonulni. És nem a szüleim fizetik, teszem hozzá, hanem én, egyetem mellett dolgozom.
Jelent pluszpontot egy lánynál, ha egyetemista vagy?
2014. aug. 24. 23:06
13/19 A kérdező kommentje:
Nem diákmelóval, hanem részmunkaidős állással. Másrészt sima diákmelók között is van pl. JAVA fejlesztő 800-1000ft/óra bérért.
2014. aug. 24. 23:06
14/19 anonim válasza:
nem az emberek vannak besavanyodva hanem azt írtad h saját albérlet az albérlet az nem a sajátod, hanem bérled (vagy a szüleid) ennyit az egyetemről
15/19 anonim válasza:
Igen + pont, de csak akkor, ha nem így fogalmazod meg. :D
16/19 anonim válasza:
Nem tudhattam hogy BME-s vagy. :D
17/19 anonim válasza:
6: Megsúgom hogy elég sokan dolgoznak egyetem mellett, főleg felsőbb évesek. Én is így voltam vele és ugyan nem egyedül laktam, de legalább saját albérletben éltem és nem anyuci nyakán csüngtem, mint nagyon sokan manapság.
18/19 anonim válasza:
Nekem pluszpont (nem mérvadó, de mégis kényelmesebb, mintha pl a tesóddal egy szobában laknál és én így sose tudnék ottaludni :D )
19/19 anonim válasza:
#18 Nekem az egyetemisra is jópont, mert akkor (tudom, nem feltétlen, de általában) van esze, van valami célja, van bkv bérlete ált (vagy kocsija) tehát lehet simán mászkálni a városban, és diákigazolvánnyal olcsóbb az élet :) Ráadásul (bár ez a részmunkaidőd miatt nem tudom mennyire igaz) az egyetem nem feltétlen 8óra/nap így több ideje van egy lányra, mint egy dolgozó embernek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!