Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kerülhetném el a...

Hogyan kerülhetném el a találkozást? 17/L

Figyelt kérdés
Ismerek egy fiút, ugyanazt a sportot űzzük, 28 éves. Nem vettem észre, hogy annyira "nyomulna" rám a való életben. Facebookon hívott már strandolni, azt valahogy lemondtam, meg utána máshova is, akkor épp nem értem rá. Most pedig el akar hívni moziba. Valószínűleg csak barátként, de nekem ez akkor is kellemetlen lenne. Mit mondjak neki, miért nem tudok elmenni? Nagyon szeretném elkerülni.
2014. aug. 24. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Ne haragudj, de én csak barátnak tekintelek.

Roppant bonyolult megfogalmazás :)

2014. aug. 24. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
mi a kellemetlen benne? Nem szimpi a fiú?
2014. aug. 24. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem a fiú túlságosan idős a lányhoz, mégis csak 11 év, akárjogy számolom :)
2014. aug. 24. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:

az oké, de hát ha van egy sima ismerősöm vagy valami haver, stand vagy akármi belefér.

De szerintem a fiú akar majd egyet keffenteni is úgyhogy azért óvatosan kérdező:D

2014. aug. 24. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
ha kettesben és ellenkező neműek vagytok és csak a sport által ismeritek egymást akkor aligha csak barátként hív :) simán utasísd vissza, ne jópofizz vele... csak mond hogy nem szeretnéd mert most ismerkedsz egy fiúval és lehet rossz néven venné /persze csak ha igaz :D / vagy csak simán tisztázzátok, nyitott lapokkal, megkérdezedhogy mi okból keresi ennyire a társaságodat? és akkor mondod hogy ez nem fog működni csá, csak őszintén
2014. aug. 24. 20:34
 6/8 A kérdező kommentje:

Szóval szerintetek nem csak barátként akarna elhívni?

Mellesleg nincs vele bajom, jó fej, de nagyon idős hozzám és soha nem is tudnék úgy tekinteni rám...

Hu, ehhez még bátorságot kell gyűjtenem, mert amúgy ilyenekben nagyon nem vagyok jó. Egyszerűen félek ilyenről beszélni valakivel...

2014. aug. 24. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem nem csak barátként, de nem is akar tőled semmi komolyat...

Mit sportoltok? Sport "kozben" ismertétek meg egymást?

Az a baj ha nem szeretsz beszélni erről, akkor mi se tudunk hasznos információval szolgálni!

2014. aug. 24. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
ja és ne legyél naív....legtöbb fiú csak kihasználja...
2014. aug. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!