Ismerkedne velem olyan csaj aki kulsoleg nincs a "toppon", es munkahelye sincs es xarul all az elettel?
Akkor én érdeklődnék, hogy miért ilyen fura a kérdésed?:D Már csak azért is kérdezem, mert tegnap és amint elnézem ma is tobzódott itt egy exre igen féltékeny, önmagától és cépségétől halálosan elájult bár kissé primitivusz maximus ostobácska nőci kérdésről-kérdésre, minuszolásról-minuszolásra.
Csak nem te vagy az?:D
Először is még mindig nem elég körmönfontan fogalmazol. Így azt mondod, hogy keresel egy randa nőt, aki valamilyen elmaradott falunak a szegénysorán lakik. A másik pedig az, hogy elvárásokat kell támasztanod, hogy ne tűnj igénytelennek. Itt is nagyon körültekintőnek kell lenni, hogy olyan elvárásokat fogalmazz meg, aminek végül is minden csaj meg tud felelni, de ő ezt ne vegye észre. Csak azt, hogy jé, ez a pasi pont engem keres!
Képzelj el pl egy ilyen szöveget:
"Társamat keresem. Nem baj, ha nem túl szép, inkább legyen nőiesen kedves. Nem baj, ha nem gazdag, csak nőies értékekben bővelkedjen. Én ... cm magas vagyok, ő legyen ennél valamivel alacsonyabb, és lehetőleg ne dohányozzon. Cinóbervörösek, padlizsánlilák kíméljenek!"
Ez csak egy példa arra, hogy hogyan kell értéknek feltüntetni azt, ami amúgy hátrány.
Stimmt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!