Fiúk, mitől van ez?
Figyelt kérdés
Tehát, messzebbről, pár méterről feltünően bámul, integet, beszólogat akár (poénkodik), vagy csak néz, ha elmegyek mellette, míg el nem haladok, folyamatosan néz, mosolyog, de ha beszélgettünk kettesben, van, hogy a szemembe néz, de van, hogy úgy mindenfelé, összevissza, olyan fura... Mintha totál nyugodt lenne, olyan karót nyelt, máskor meg izeg-mozog. Engem ez megzavar. Miért ilyen?2014. aug. 23. 13:56
2/5 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? Ennyiből még nem lehet biztosra tudni, nem?
2014. aug. 23. 14:03
3/5 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok
Biztos hogy szeret
15/F
4/5 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne, ha úgy lenne. :)
2014. aug. 23. 14:09
5/5 anonim válasza:
Azért ez a szerelemtől messze áll, de fogalmazzunk úgy, hogy nem vagy közömbös a számára és valószínűleg szívesen elhívna randevúra, ha tudná, hogyan kell azt csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!