Most már szándékosan kerülsz?
Figyelt kérdés
Eddig minden reggel ugyan ott találkoztunk és szemeztünk. Most már szándékosan kerülsz mert nem kezdeményeztem soha sem?2014. aug. 23. 13:30
1/10 A kérdező kommentje:
"univerzum"
2014. aug. 23. 13:31
2/10 anonim válasza:
nem kerülni akarlak, de már feladtam a reményt, és inkább a fiúkat választottam :(
5/10 anonim válasza:
Igen, miért voltál olyan balf**z? Úgy kell neked. Lehetnél annyira férfi, hogy kezdeményezz,és akkor nem k*rod el a lehetőséget.
7/10 A kérdező kommentje:
5/5
Annyiszor megkaptam már ezt, valahogy mégsem tudok erőt venni magamon. Tudom hogy nem jó ez így. A FENÉBE IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem értem a jeleket. Vagy talán el sem hiszem.
2014. aug. 23. 13:34
8/10 anonim válasza:
És egyébként is, most már velem van... Mert ÉN kezdeményeztem. Bennem megtalálta a férfit! Te nem jelentesz semmit neki... valamikor, régen, talán. De most én vagyok az, akihez fordul, ha bármi bántja. Kopj le, haver, nem bánthatod a nőmet.
9/10 A kérdező kommentje:
Szánalomból negatív érzésekkel is szoktak szemezni a nők? Vagy kizárólag akkor, ha szimpatikus neki az adott személy??
2014. aug. 23. 13:41
10/10 anonim válasza:
Csak akkor szemeznek, ha vonzó számukra az adott pasi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!