Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sánta vagyok a jobb lábamra,...

Sánta vagyok a jobb lábamra, ilyen pasival ismerkedne valaki szerintetek?

Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen, de járj társaságba, főleg különböző gyógytornákra, hasonló problémákkal küzdő emberek között jobban tudnál ismerkedni. Nekem egy barátnőmet ért agyvérzés fiatal korában, és utána visszamaradt nála hogy egyik oldalon a keze és lába nehezen mozog, észrevehetően, és utána férjhez ment és van gyereke is. Tehát tudsz te is ismerkedni, csak legyél nyitott.
2014. aug. 22. 09:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem olyan vészes, autóbaleset volt nehezebben kezdeményezek
2014. aug. 22. 09:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, hogy el tudnám fogadni, és simán bele tudnék így is szeretni valakibe, ha megfog a személyisége, és vonzódom is hozzá fizikailag.

Gondolom, arra is jó esélyed van gyógytorna, vagy bármi más kezelés mellett, hogy szépen javulgasson, nem?

2014. aug. 22. 09:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Sokat javultam, nem olyan feltünõ, de azért látni, járok gyógytornára rendszeresen
2014. aug. 22. 09:23
 5/7 anonim válasza:

Persze!

Nálam biztosan nem lenne ez kizáró ok.

2014. aug. 22. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Sorstárs! :D

Én már tettem fel hasonló kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__594..

2014. aug. 22. 12:01
 7/7 anonim válasza:

Engem nem zavarna! Épp nemrégen voltam egy rendezvényen, ahol az egyik pult mögött megláttam egy helyes fiút, aki nagyon tetszett. Később láttam, ahogy egy barátjával sétál valamerre, és akkor vettem észre, hogy az egyik lábára erősen sántít. Egyáltalán nem zavart, nem gondoltam azt hirtelen, hogy "jaj inkább mégsem tetszik".

Egy szó mint száz, magamból kiindulva: igen, szerintem sokan ismerkednének ilyen pasival! :)

2014. aug. 22. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!