Értelmes lányok, valaki ismerkedni?
Ha még félénket írtál volna, már az is sztereotípia lenne, de személyiségzavarosnak hívni már igazán zsigeri elrugaszkodás.
A csúnya meg elég változó, ki mit ért rajta. Ha nem lenne ennyire elcsépelt és klisés, őszintén mondanám, hogy egy lányt a mosolya tesz igazán széppé, de álszentnek lenni sem látom értelmét, ha találkozás és beszélgetés közben semmi vonzalmat nem érzek, akkor abból párkapcsolat biztosan nem lesz, és ezt mondom is. Szerintem így korrekt és egyenes.
Amúgy a szépségről annyit #1, hogy neked például lehet frizura és smink ami sokat tesz hozzá, míg engem utóbbi kimondottan irritál. Szolidan, bulira vagy más indokolt alkalomra még egy dolog. De minden átlagos hétköznapra fél kiló, amikor még egy egyszerű közértbe menetelt is órás készülődés előz meg, ott azért komoly gondok. :-)
Az előbbi, intelligens hozzászólásaid alapján valóban megérdemelnél egy számodra megfelelő lányt. Mindenképp figyelemfelkeltő, hogy kerülöd az általánosításokat és igazán jó meglátásaid vannak.
Minden jót! :) // 20/L
Az ilyen emberekből van nagyon kevés :) Örömmel olvastam a hozzászólásaidat :)
Sajnos én már lemaradtam Rólad :(
#5 és #6, köszönöm, kedvesek vagytok. :-)
Egyetlen privát levelem érkezett, és még várom a viszont-választ, de már ez is egy biztató lépés, így a kérdés jelenleg tárgytalan. A jó kívánságot külön köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!