Valaki ismerkedne egy ilyen pasival? (kép lent)
Hát te idősebbnek nézel ki, mint én. :D
19F
15: Nem, mert engem nagyon frusztrál a leszólítás. Nekem társaságban kell megtessen valaki hónapok vagy évek alatt. Ilyen direkt közeledésre nem tudok máshogy reagálni, csak elutasítással.
Hogy ellenkező neműként szóba jöhessen valaki, előbb a barátom kell legyen, idegenhez képtelen vagyok vonzódni.
A barátaim közül kerülnek ki a kedveseim.
jóképű vagy, csak hozzám képest fiatalka :)
10/7
#kilencedikvagyok...vagytizedik
Hát, nem tudom, én mondjuk furán érezném magam, ha valaki minden indok nélkül odajönne hozzám beszélgetni.
Hahah, két éve karácsonykor mentem hazafelé, a villamoson egy csávó végig bámult. Leszálltam, azt hittem, hogy akkor ennyi volt, aztán megkocogtatta a vállam. Megfordultam, és ugyanaz a csávó volt. Megkérdezte, adhat-e egy mézeskalácsot, én meg zavaromban rávágtam, hogy igen. Odaadta, és elrohant. :D
Szóval nekem kb. ilyen az, ha valaki odajön hozzám az utcán. Lehet, hogy neked is be kéne próbálkoznod ilyen módszerrel, akkor még az sem hajtana el, akinek nem jössz be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!