Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes küzdenem érte?

Érdemes küzdenem érte?

Figyelt kérdés
Még januárban megismerkedtem egy lánnyal egy sitáborban. A tábor alatt nagyon jol elvoltunk, jókat beszelgettünk, nagyon megszerettem. A tábor után azonban hosszú ideig nem beszéltem vele. Ez ido alatt nagyon sokat gondoltam ra, talalkozni akartam vele. De valamiert nem mertem rairni. Aprilisban azonban revettem magam es rairtam. Elhivtam randira, el is fogadta. Azonban elotte levo napon lemondta mert kemia versenyre keszul. Majd maskor bepotoljuk. Azonban ez nem tortent meg. Gondoltam nyaron ujra megkerdezem. Itt direkt hagytam hogy o dontse el mikor jo neki a nyaron. De meg mindig nem irt. Szerintetek hagyjam a fenebe vagy tovabb probalkozzak?

2014. aug. 19. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye. Sokat nem veszíthetsz vele ahogy látom.
2014. aug. 19. 21:51
 2/3 anonim válasza:
Hát nekem nem lenne bátorságom 3. alkalommal is elhívni ha akart volna akkor kapkodott volna az első 2 meghívás után
2014. aug. 19. 21:54
 3/3 anonim válasza:
(2. vagyok) mondjuk az elsőnek is full igaza van
2014. aug. 19. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!