Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
"Megismerkedtem" három csajjal, részben erről az oldalról. Mindegyikükkel leveleztem már, miután bejelöltük egymást facebookon. Egyikük aranyos, sok közös vonásunk is van, holnap után találkozunk személyesen is :)
A másik kettő viszont bocs, de csúnya. Ráadásul az egyiknek olyan a stílusa, amit nem tudnék elviselni. Hogy rázzam le őket finoman? Mert ezt így mégsem mondhatom neki...
2014. aug. 18. 22:43
1/7 anonim válasza:
Tiltsd le őket mindkét oldalról, vagy mondd, hogy be kell lépned a seregbe és azután..tiltsd le őket:D
2/7 anonim válasza:
ezen az oldalon? :DDD
hello ocsmány vagy legyünk csak facebook ismik na szia megyek tunkolni a nőmet...érteni fogja
3/7 anonim válasza:
Hát ez sz*ar ügy. Mondd meg nekik, hogy összejöttél már valakivel.
4/7 anonim válasza:
A szépség szerint választasz?szánalmas vagy.
5/7 anonim válasza:
Semmi keppen ne legyel veluk bunko, nem tehetnek semmitol igy nem erdemlik meg! Mond el nekik h van egy masik lany akivel talalkozni is fogsz es o all hozzad a legkozelebb. Meg kell erteniuk nem johet minden ossze. A lenyeg h e olyan stilusban mint ahogy az aldo mondta, normalisan es kedvesen! Sok sikert es boldogdagot a harmadik lanyhoz😘
6/7 anonim válasza:
Miért lenne szánalmas? ha a többi szexuálisan nem vonzza őt, akkor szerinted milyen kapcsolatuk lehetne később?
7/7 anonim válasza:
hallgasd meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=exySVR78VRo
majd mondd meg nekik, hogy bocs, megtaláltam életem szerelmét, talán megértik!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!