Most mégis mit csináljak? 17/L
Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőtt egy esküvőn találkoztam egy fiúval, aki nagyon megtetszett, de eléggé fél a lányoktól és nem nagyon mert velem beszélgetni. Kb. 10 mondat erejéig beszélgettünk, meg táncoltunk egyet. A baj az, hogy én is eléggé félénk vagyok, és nem merek vele elkezdeni ismerkedni.2014. aug. 18. 17:34
3/9 anonim válasza:
ismerkedj mindenkivel! xD lololol
4/9 anonim válasza:
Keresd meg fb-on. Talán írásban bátrabb.
7/9 anonim válasza:
Ötös kommentelő nyerte a Napi Humor Herold-díjat rendkívül poénos hozzászólásával. Gratulálunk!
8/9 anonim válasza:
Én komolyan vettem, úgyhogy: tényleg keresd meg FB-n, az a legegyszerűbb, és kérdezd meg hogy van, hogy telik azóta a nyár stb. A válaszaiból látni fogod, hogy "vevő"-e Rád.
9/9 anonim válasza:
huhuhuhu fufuuhhhh-,, ehhöhöhöjhöh,, jajaj mit mit.. úristen lássuk milyen lehetőségek vannak,, háááát
sok ezer lehetőség kizárása után az egyetlen értelmes lehetőség az marad hogy ismerkedned kell vele. Persze hátha egyszer varázscsapásra összejöttök egymással csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!