Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi az esélye annak hogy...

Mennyi az esélye annak hogy egy "nem a legszebb" és egy szép lány kapcsolata?

Figyelt kérdés

2014. aug. 18. 14:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elvileg elképzelhető, gyakorlatilag legtöbbször - bár tudom, hogy sokan nem szeretik - a 10-es skálán a "plusz kettes" szabály érvényesül, azaz: maximum kettő ponttal "jobb" lányt tudsz összeszedni, mint amilyen "jó" pasi vagy.

Persze mindig vannak kivételek, nem tagadom, de nekem ez a tapasztalatom.

2014. aug. 18. 14:55
 12/13 anonim válasza:

Én nem vagyok egy tökéletes, gyönyörűséges, barbibaba, de mások szerint magamhoz képest mindig kevésbé szép fiú volt az aki nekem megtetszett :) szóval ebből kiindulva simán lehet esélye.

Bár szerintem minél nagyobb a ez a kontraszt, annál kisebb a valószínűsége, hogy működjön egy ilyen kapcsolat a mai világban meg pláne. De ez inkább a lány személyiségén múlik, hogy számára mennyire fontos a külső, a megjelenés. Illetve, hogy a két fél személyisége mennyire illik, passzol, feltéve hogy tartós kapcsolatra vágynak.

Nem utolsó sorban, rengeteg olyan történetet hallottunk már, hogy egy gyönyörű lány összejött egy nem túl jóképű férfival, aki esetenként az apja is lehetett volna a lánynak és véletlenül pont tele volt a zsebe pénzzel.

És egyébként annál talán egy picivel több az esélye, mint amennyi annak, hogy a kevésbé szép fiúnak egy csúnya lány tetszik meg és nem a bomba nő.

21/L

2014. aug. 18. 15:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!