LÁNYOK EZT TŐLETEK KÉRDEZEM! Nálatok általában a külső vagy a belső számit? Mert az egyik lány barátom (fiú vagyok) nekem is tetszett de a haverommal kezdett el járni mert neki nagyobb volt a karizmája és darabokra törte a szívemet
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 20:48
11/13 anonim válasza:
5-os valaszolo! En pont az ellenkezojet tennem, mint amit te leirtal.
12/13 anonim válasza:
Ha van egy kedves helyes és egy kedves csúnya fiú az elsőt választom. Én bevallom...
13/13 anonim válasza:
Én azt mondom sokkal jobb egy kedves, átlagos pasi, mint egy tapló szépfiú.
Honnan tudod, hogy azért jár vele? Ő mondta?
Az én párom is nagyon izmos, mégsem ezért vagyok vele együtt. Mivel sosem volt az ideálom Schwarzi, inkább csak elfogadtam, hogy a gyúrás a hobbija. Keverem a fehérjéjét, pakolom a tiszta cuccait a kondistáskába. Minden másnap, szó nélkül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!