Ismerkednél velem?
Szivesen ismerkednék lányokal.Főleg komoly kapcsolat ami kell nekem.
Kamionozom,tehát csak ìgy ha Téged nem zavar.
Én is szívesen ismerkednék lányokkal. Komoly kapcsolat érdekel. Jelenleg épp kamionozom, de tegnap például pilóta voltam.
5/f
Nem az a fajta vagyok.Épp elég 1hétig egyedül lennem.A hétvégét sem akarom.Lehet nem hiszed,de nekem nem a szex az első.
De köszönöm az általánosítást!:)
Igen.Nehéz,vagyis főleg az,hogy szeretnék családot majd.Gyermeket,közös programot,de ebben a szakmában ez lehetetlen.Viszont abbahagyni sem tudom.Kisgyermek korom óta Apu melkett ülve erre vártam.S sikerült is.Csak hát a kettő együtt?
U.i.: a privátban íronak,ez nem rinyálás!:)
6. kommentelő:
Ez igy van.Alkoholistának,k*rvázónak,stbnek tart bennünket az emberek 80%-a.Nem azt mondom hogy nincs közöttünk olyan,mert hazudnék.
Én itthon melózom,heti 1-2napra jövök csak haza.De mégis minden nap tiszta ruha,stb.
Hatos vagyok: Sajnálom, én is rossz véleménnyel voltam úgy átlagban a kamionosokról, de majd utánajárok a dolgoknak. Gondolom a sok film(ahol a kamionos mindig p..öcs), meg az elterjedt kamionos-históriák miatt.
Őszintén remélem, hogy azért megtalálod hamarosan a neked való nőt, családot, gyerekeket.:) Ami késik, nem múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!