Könyörgök foglalkozzom velem egy kedves lány! 21 éves sportos jóképű vagyok, csak ismerkedés terén egy balf*?
Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 18:12
11/15 anonim válasza:
6-os.Ezeknek hiába beszélsz,ne foglalkozz velük,mert ez a céljuk.
Amúgy egyy csomóan vannak ezzel így kérdező,de 21 évesen te ne szólj semmit,majd ha 30 leszel akkor.
12/15 anonim válasza:
foglalk foglalk, most jobb lett?
Basszus szombat este van, viszonylag jó idő, sipirc az emberek közé
Hidd el, nem harapunk, nagyot pláne nem. Két pofon után tudni fogod, hogy kit lehet leszólítani és kit nem.(jótanács ne csak a kirakatot nézd, és lehet sikered is lesz)
14/15 anonim válasza:
"jótanács ne csak a kirakatot nézd, és lehet sikered is lesz"
Sajnos általános jelenség a nők lekezelő stílusa, nem csak szépség kérdése ez...
15/15 anonim válasza:
Lehet még nem jött el az ideje,hogy komoly kapcsatod legyen kedves kérdező.Körülöttem is minde.ki kapcsolatban és hú de boldog,de ki nem szarja le? Nekem még nem jött el az igazi,addig meg csak bulizok es kavargatok,tedd te is ezt! Lényeg,hogy légy mindig magabiztos es a kisugarzasoddal fogsz hoditani.16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!