Mit gondoltok egy olyan pasiról aki köztudottan nem volt az a nagy csajozógép most meg már jóideje szinte röptében a legyet is elkapja egy menetre?
De most komolyan nem tűnt még fel nektek, hogy minden ember kezdetben adja az ártatlan szűzecskét... ...aztán amikor átb*sz*ák a fejét 1x, 2x, 3x... ...ráébrednek, hogy inkább mindenkivel mindenhol? :-)
Ezért mosolyognak a felnőttek a gyerekek őszinteségén, mert tudják ők is olyanok voltak, ők is hittek a mesékben... ...de szarrá váltak és most már lágyabbak a fosnál is... :-)
Értitek? :-)
Szerintem a minőség és nem a mennyiség számít párkapcsolatban. A kérdésből meg nem derül ki, hogy a "nem csajozógép" amiatt volt-e mert nem érdekelte az egész, vagy mert pl. önbizalom hiányos volt.
A röptében a legyet típus számomra komolytalan pasit takar aki valamit kompenzál. Véleményt kérdeztél, nekem nem kéne ilyen pasi. Ha neki jó, csinálja amíg engem békén hagy nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!