A mai srácok mindent összevetve szerintetek túl vagy alul értékelik magukat, ha ismerkedésről van szó?
Figyelt kérdés
Külsőleg és belsőleg is nézve a dolgot.2014. aug. 15. 12:59
1/7 anonim válasza:
Én reálisan látom magam, tehát tudom, hogy egy főnyeremény a lelkem, még ha küllemre "csak" erős átlagos is vagyok.
2/7 anonim válasza:
Ugyanazt leírhatnám, mint az első. Csak az a gond, hogy a külsőt látják, nem a belsőt.
3/7 anonim válasza:
Én külsőre és bensőre is katasztrófa vagyok. :)
4/7 anonim válasza:
én külsőre szerintem átlagos vagyok...belsőre meg...egy tulajdonságom egyszerre jó és rossz is az pedig az érzelmesség...a többi szerintem rendben van...mondjuk attól függ ki mit keres :) hozzáállás, célok, elfoglaltság...hát azért vannak hibáim rendesen, de dolgozok rajtuk és szerintem csak a megfelelő társat kell megtalálni és rendben lesz minden :)
de másokat szemlélve van aki túl értékeli magát, van aki alul és van aki reálisan látja a dolgokat...persze attól függ kinek a szemével nézzük...
21F
5/7 anonim válasza:
Szerintem engem kicsit túlértékelnek a csajok, de hát istenem, dolgozok rajta. :)
6/7 anonim válasza:
Én küllemre vagyok főnyeremény. Csak hát egy ro*adék vagyok a nőkkel, de ha egyszer szinte igénylik, hogy csak használjam őket.
7/7 anonim válasza:
Én csak túlértékelni tudom magam, mert nem ismerek olyan szót ami kifejezi, hogy mekkora selejt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!