Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 13-14 éves lányok, valaki...

13-14 éves lányok, valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés
14/F
2014. aug. 15. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. aug. 15. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Kuldj kepet privibe 14/l
2014. aug. 15. 09:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért kell mindig kép?
2014. aug. 15. 09:43
 4/8 Gyémántlány válasza:
Azért kell mindig kép, mert a korosztály tipikus képviselői csak a külsőre mennek. Ha jól nézel ki, beszélgetnek veled. Vagy akár gondolkodás nélkül össze is akarnak jönni veled rögtön. Ha csak egy átlagos külsejű, normál srác vagy, akkor ugyan már, minek is szavakat pazarolni rád? Remélem érezted a szarkazmust ;)
2014. aug. 15. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
pruj de gusztustalan nkis dog vagy a f-szodrol kuldod a kepet hat ne csodalkozz hogy senki nem all veled szoba :) kedves elotem levo ez van ezt kell szeretni manapsag mar mindenki felszines es ha jol nez ki hulye, ha roszzul nez ki hulye hat nem mindegy az k-urva kep ne basztasd az agyamat,te is ugyanolyan felszines kis...p-ocs vagy nem tudom mi a f-szomat kell megjatszani magat egyes embereknek
2014. aug. 15. 10:05
 6/8 Gyémántlány válasza:

Tudtommal a beszélgetéshez nem kell szőke hercegnek lenni, de lehet, hogy én vagyok félreinformálva :)

És igen, emberből vagyok, ezért természetesen figyelembe veszem a külsőt is; mondjuk egy rothadó fogú fiúval nem cserélnék nyálat, ahogy a zsíros hajba sem szívesen túrok bele. De ezek a dolgok max. az első randin kerülnek elő. Nem hinném, hogy az internetes üzenetváltáshoz, aminek egyáltalán nem volt megemlítve a célja, vagyis a kérdező nem írta, hogy randizni akarna a lánnyal, csak szimplán BESZÉLGETNI, szerintem nem szükséges képet küldenie magáról.

És ne mondd nekem, hogy az a normális, hogy csak akkor állunk szóba valakivel az interneten, ha előtte kockás hasat villantós képet küld magáról. Ha igen, az nagyon nincs jól.

2014. aug. 15. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
kedves gyemantlany menj csiszolodj tovabb.. :)és ne iritalj mert nem neked kuld valaki a fas-zarol kepet.nem azt kertem hogy adonisz legyen (es kulonben is nekem nem jonnek be a szokek ) . és kepzeld barmilyen furan is hangzik nekem szamit a kulso mert ha en adok magamra elvaro ezt mastol is hat ez van tul nagyok az igenyeim de segaz megtarthatod magadnak ez ugyis egy undorito dog :(
2014. aug. 15. 10:43
 8/8 anonim válasza:
írj légyszi nekem is:)
2014. okt. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!