1/11 A kérdező kommentje:
Ez nagyon értelmess volt ^^
2014. aug. 15. 02:12
2/11 anonim válasza:
Inkább tanulj... Mindjárt itt a suli.
3/11 A kérdező kommentje:
xd
2014. aug. 15. 02:42
4/11 anonim válasza:
17 éves melegként mondom, 13 évesen még nem tud ilyet magáról az ember. Még én is néha megkérdőjelezem, hogy ez tényleg nem csak valami "Tini"Lázadás"" szóval, ahogy az előző kommentekből egyik elhangzott, csak kicsit kedvesebben, te még szerintem ne foglalkozz ilyenekkel!
5/11 anonim válasza:
Simán lehet ilyen korban már tudni az ilyesmit, ámbár ritka, hogy az ember rájön ennyire hamar. Én már 13 előtt is tudtam magamról, de mondjuk nem igazán mondogattam.
És, hogy ne offoljak ezért válaszolok is a kérdésedre írhatsz, de max. beszélgetünk, oké?
7/11 anonim válasza:
jelentem énis tudtam mindig is:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!