Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Őszintén, mi miatt alakulhatta...

Őszintén, mi miatt alakulhattak így a dolgok?

Figyelt kérdés

Nagyon jó kapcsolat alakult ki köztem és egy srác között. Bizalmi barátságfélének kémiával felfűtve mondanám ezt, de csak azért, mert van barátnője. Sokat találkoztunk, beszélgettünk személyesen és neten is, egy idő az is észrevettem, hogy közeledik felém, de én hárítottam, tereltem szinte mindig, illetve elhülyültem.

Egy ideje eltávolodott tőle, nem is találkoztunk, beszéltünk hetekig. vajon miért viselkedik így? Nemem rosszul esik, hogy ilyen helyzet alakult ki. Mármint jóban vagyunk, mert mikor a napokban találkoztunk úgy tett, mintha semmi se történt volna, pedig heteket nem lehet csak úgy mellőzni...

Mi van a kiesett idővel? Ha valakivel én jóban vagyok, nem viselkedem így vele.

A bnője nem tudta, hogy jóban vagyunk. Nem volt titok, a kollégáim, ismerősök tudták, látták, olykor meg is jegyezték, hogy túlzásba viszi a közeledést...

Mi baja lehet? Kedves, viccelődik, ha összefutunk, de miért nem keres, se semmi?

2014. aug. 14. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
rájött, hogy tőled semmit sem fog kapni, és nem pazarolja az idejét.
2014. aug. 14. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nem keres mert van barátnője, azért közeledett feléd mert jó volt veled egy kicsit szórakoznia. Azért nem közeledik feléd vagy azért mert visszautasítottad vagy mert megunt ennyi!!!!
2014. aug. 14. 10:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Attól, hogy valakinek kapcsolata van, még barátai is vannak.

Érdekes fogalma van akkor a barátságról...

Hónapokig teljesen más volt.

2014. aug. 14. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért, neked úgy tűnt, hogy csak barátkozik veled? Te magad mondtad, hogy már a kívülállók is megjegyezték, hogy ez már kicsit átlépi a barátság határát...
2014. aug. 14. 10:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, éreztük mindketten, hogy ez más, több.

De ettől függetlenül nagyon jó volt vele beszélgetni, ami hiányzik. Nem értem, hogy miért nem tarthatjuk a kapcsolatot csak barátilag. Ez a hozzáállás engem teljesen meglepett, eddig pont az ellenkezőjét produkálta. :(

2014. aug. 14. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!