Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet még ismerkedni...

Hol lehet még ismerkedni szórakozóhelyeken kívül?

Figyelt kérdés

Szóval eléggé taszítanak az olyan helyek, hogy disco, bárok, kocsmák. Én nem iszom, nem cigizem, de ezeken a helyeken mindig a földet nyalva imbolyognak a lányok, ha esetleg nem is, én akkor sem találom az ilyen helyeket túl karakteresnek, nem tetszenek. Nem látom értelmét egy sablonos zenétől ordító helyre bemenni és inni valamit. Na meg sok a portugál kiabálós. Az is mindig szörnyű ha látok egy baráti társaságot bevonulni a boltba és vesznek alkoholt 10 ezrekért, elisznak esetleg egy hónapban 40 ezret de úgy lerészegednek, hogy elfelejtik másnapra.

Ellenben szeretek elmenni valahova ahol van normális zene vagy máshova megnézni valamit, félreértésbe ne keveredjünk nem múzeumokra gondolok.

Összességében viszont akkor mégis hol lehetne ismerkednem ?

Ha van olyan elvetemült aki írna nekem ( de ne azért írjon mert unatkozik augusztusban, arra nincs időm ) akkor 19/F vagyok. Meg olyan se írjon aki idiótának tart. Se olyan aki magát tartja annak. Meg olyan se aki egyetért velem és ezért csak otthon ül. Baráti társaság se írjon, hogy csatlakozzak hozzájuk, mert nem érdekel.

2014. aug. 13. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Bárhol ezeken a helyeken kívül. Rám pl. a buszmegállóban talált a szerelem anno.
2014. aug. 13. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Menj pl.strandra ott sokkal könnyebb csajozni:) engem vasárnap le is szólított egy srác és minden jól ment,pedig fiatalabb vagyok nálad pár évvel...sok sikert:)
2014. aug. 13. 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:
nekünk FB-n sikerült :)
2014. aug. 13. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Kár, hogy nem járok busszal :D

FB-n hogyan ? Random felvett ismerős ?

2014. aug. 13. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
annyira nem random, hanem megláttam egy bulin és bejelöltem :D és 3,5 éve járunk :) cuki időszak volt :D
2014. aug. 13. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem a buszmegállókban/buszon mindig csak az öregasszonyok találnak meg.
2014. aug. 13. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!