Ez az alak vegulis vonzo, nem?
Figyelt kérdés
Ezt a kepet talaltam, lany vagyok es egyeltalan nem kover, de szerintem elegge keptelenul vekony a csaj laba. Nem mondom hogy csunya, en is szeretnek ilyen labakat.:D
2014. aug. 13. 03:45
11/17 anonim válasza:
nekem inkább a teltebb alak jön be...de megfelelő belsővel egy ilyen lányt is szeretni tudnék...de direktbe nem tetszik az alakja...
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Nekem is ilyen soványak a lábaim, az alkatom is ilyen, csak van mellem és nem vagyok ázsiai.:) talán a hátam is szélesebb.
Valószínűleg te magas vagy, vagy van csípőd (ezáltal kicsit nagyobb combjaid), ezért látod furcsának a lányt, számomra olyan, mintha a saját képeim nézném:)
16/17 anonim válasza:
12- es Gratula ,jó ízléssel bírsz .. ezek az igazi vonzó Nők ;-) . Jófélék !!!
17/17 anonim válasza:
Hát nekem is ilyen lenne az alakom ha nem kezdtem volna el edzeni szerintem senki sem akar ilyen lenni de ne is akarjon:D egy kis izom hiányzik a csajra vagy egy kis hús:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!