Unatkozok és szeretnék NORMÁLIS emberrel beszélgetni:D Valaki?
Figyelt kérdés
16L
küldj képet és írj néhány dolgot magadról és ha szimpinek tűnsz elküldöm a telószámom és írhatunk viberen:)
2014. aug. 12. 23:39
11/18 anonim válasza:
Első szabály:
Ha normális emberekkel szeretnél beszélni ne mutasd meg nekik hogy szép is vagy, különben a kanbetyárok lerohannak.
De gondolom a viberes meg képes dolog után nem is lenne egy normális beszélgetőpartnerrel közös témád és nem is ez a célod.
12/18 anonim válasza:
Tényleg nagyon szép vagy. Sajnos 10 évvel idősebb vagyok nálad és valszeg messze is laksz.:)
13/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy én is 7 évvel vagyok idősebb... Pedig nagyon tetszel. :)
15/18 A kérdező kommentje:
nem értem miért ne lehetne itt normális embert találni akivel tényleg el lehet beszélgetni-hülyülni:D de felhívom mindenki kedves figyelmét hogy már 1 embert találtam!!:D
2014. aug. 13. 00:21
18/18 anonim válasza:
Kicsi a melled sajna ez nem fog öszejöni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!