Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem látják a fiúk/férfia...

Miért nem látják a fiúk/férfiak a belső értékeimet?

Figyelt kérdés

Kedves vagyok, segítőkész, sokat mosolygok és van humorérzékem, de ha van valami gond, akkor komolyan is lehet velem beszélgetni. Emellett jól tanulok (mérnöki pályán gondolkozok), tudok főzni és alig várom, hogy felnőtt koromban saját családom legyen akikről gondoskodhatok.

Nem akarok nagyképűnek tűnni, csak nem tudtam máshogy feltenni a kérdést. A problémám az, hogy ezeket a tulajdonságaimat a fiúk/férfiak egyáltalán nem látják. El nem tudnák képzelni rólam, hogy tudok sütni egy zserbót anélkül, hogy felrobbantanám a konyhát, vagy nagyobb gondom is van, mint hogy elkezdett lenőni a hajam.

Általában butácska, de kedves és aranyos lánynak gondolnak. A többség csak felszínes kapcsolatot szeretne tőlem, aminek a fő célja az "ágybacipelés", ezért nem is volt még egyetlen párkapcsolatom sem. Tegnap az egyik legjobb fiú barátom azt mondta nekem, hogy pontosan ugyan olyan vagyok, mint a többi átlagos tinilány. Én nem tartom magam annak, de lehet, hogy tévedek. Nagyon el vagyok keseredve.

17/L

2014. aug. 12. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az idősebb pasik esetleg már megfognak becsülni, de azok között sem mindegy, melyik!!
2014. aug. 12. 20:47
 12/13 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon szimpatikus vagy a leírásod alapján,szívesen megismernélek :) 19F
2014. aug. 13. 00:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért mert kiteszed a csöcsöd.Vagy nem?Lehet h csak eltakarják a belső értékeidet..
2014. aug. 13. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!