14 éves vagyok, és még sohasem csókolóztam, hogyan találjak valakit?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez most elég hülyén hangzik, de már csak rövid idő van hátra a 15. szülinapomig, és nagyon rossz érzés az egész, mintha nem is kellenék senkinek... nem szeretnék addig várni, vagy még tovább. Hol ismerkedjek, ha (nem egoizmusból) szép vagyok? És nem bárhol, mert ez így nem igaz...:/
L
2014. aug. 12. 16:04
2/6 anonim válasza:
Akkor mindenhol. Lány vagy, aki elvileg szép. Ne legyél ilyen suta.
4/6 anonim válasza:
Nincsenek barátaid, barátnőid?
Fiúval szeretnél csókolózni, vagy lánnyal? Vagy mindegy?
5/6 anonim válasza:
Én 18/F vagyok, és még én sem csókolóztam. Akkor én mit mondjak? 14 évesen még nem olyan nagy katasztrófa.
6/6 anonim válasza:
kell egy kis vodka, egy társaság és egy "7 perc a mennyben" játék. ha elvileg szép vagy ne legyél nyácip. és ha meg a szőke hercegre vársz akkor bocs hercegnő, de nem fog eljönni. adj le az elvárásaidból, és dobd be magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!