Telefonszámot kiadni harmadik félnek ismerkedés okán?!
Egy lány ismerősöm bulijában megismertem az ő barátnőjét, akivel sokat táncoltunk és úgy tűnt van összhang. A telefonszámát nem sikerült elkérnem tőle, emiatt másnap az ismerősömet hívtam, hogy elkérjem tőle a leányzó számát. Az ismerősöm viszont nagyon vonakodott, hogy a barátnője engedélye nélkül megadja a számát.
(Jelzem, a történet teljesen szokványos, normális emberekkel! Tehát semmi oka félteni a barátnőjét tőlem! :))
SZERINTETEK!? Ennyire túl kell lihegni egy ilyen kérést?
írj neki facen
kíváncsi vagyok a fejleményekre a továbbiakban, kérlek tájékoztass...
Én se adok ki telefonszámot elsőre. Csak úgy, ha felhívom az illetőt, és megkérdezem, xy-nak megadhatom-e.
Én se szeretem, ha csak úgy kiadják az enyémet, még akkor sem, ha a munkahelyemen ki van rakva az információs táblára. :S
Ismerősöm nem beszélt vele azóta, nem ismeri a véleményét, facsén ismeretlenül nem írok, a számkérést nem utasította vissza, mert nem volt módomban elkérni.
A kérdés csupán kíváncsiságból vetődött fel bennem, a konkrét szitura vonatkozóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!