Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Telefonszámot kiadni harmadik...

Irrideo kérdése:

Telefonszámot kiadni harmadik félnek ismerkedés okán?!

Figyelt kérdés

Egy lány ismerősöm bulijában megismertem az ő barátnőjét, akivel sokat táncoltunk és úgy tűnt van összhang. A telefonszámát nem sikerült elkérnem tőle, emiatt másnap az ismerősömet hívtam, hogy elkérjem tőle a leányzó számát. Az ismerősöm viszont nagyon vonakodott, hogy a barátnője engedélye nélkül megadja a számát.

(Jelzem, a történet teljesen szokványos, normális emberekkel! Tehát semmi oka félteni a barátnőjét tőlem! :))

SZERINTETEK!? Ennyire túl kell lihegni egy ilyen kérést?

2014. aug. 11. 19:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én sem adnám oda!
2014. aug. 11. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire túllihegni, hacsaknem az ismerősöd beszélt ezzel a lánnyal, és ő sem akar semmit, vagy féltékeny :P De most ha mi nemmel válaszolunk, akkor megmutatod neki a kérdést és belemegy, vagy mi?:D
2014. aug. 11. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:

írj neki facen

kíváncsi vagyok a fejleményekre a továbbiakban, kérlek tájékoztass...

2014. aug. 11. 19:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Én se adok ki telefonszámot elsőre. Csak úgy, ha felhívom az illetőt, és megkérdezem, xy-nak megadhatom-e.

Én se szeretem, ha csak úgy kiadják az enyémet, még akkor sem, ha a munkahelyemen ki van rakva az információs táblára. :S

2014. aug. 11. 19:08
 5/12 anonim ***** válasza:
konkrétan visszautasította a számot a célpont, vagy csak nem volt rá alkalom?
2014. aug. 11. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Kérdezze meg a lányt, hogy odaadhatja-e, és kész.
2014. aug. 11. 19:10
 7/12 A kérdező kommentje:

Ismerősöm nem beszélt vele azóta, nem ismeri a véleményét, facsén ismeretlenül nem írok, a számkérést nem utasította vissza, mert nem volt módomban elkérni.

A kérdés csupán kíváncsiságból vetődött fel bennem, a konkrét szitura vonatkozóan!

2014. aug. 11. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
ez aztán a logika észlény, a számát kéred, de csak úgy rá nem írsz...
2014. aug. 11. 19:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem használom a facebookot ismerkedésre, tudom, halált érdemlek!
2014. aug. 11. 19:18
 10/12 anonim ***** válasza:
nem azért, csak gyökér vagy ha azt hiszed, hogy hamarabb megadja a számát, minthogy facebón beszéljen veled.
2014. aug. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!