Hogy lehet a legjobban anyagilag kihasználni egy férfit?
Figyelt kérdés
úgy hogy azért ne is nagyon tűnjön fel neki2014. aug. 11. 12:12
11/23 A kérdező kommentje:
milyen rosszindulatúak vagytok... de a pasi cserébe megkaphatna engem szóval annyira nem lenne kihasználás
2014. aug. 11. 12:40
12/23 anonim válasza:
Szomorú vagyok.
De ennyire kevésre tartod magad kérdező, hogy egy férfit akarsz kihasználni? Szerintem önmagadtól többre vagy képes. Meg tudod te magadnak termelni azt a pénzt, nem kell ahhoz férfi.
13/23 anonim válasza:
Jó hát akkor egy kis ribi vagy ennyi.Pénzért kefélsz.Egészségedre.
14/23 anonim válasza:
Ha pénz kell és így állsz hozzá, miértnem mész el prostinak?
Megvan oldva!
16/23 anonim válasza:
Úgy,hogy hozzá mész feleségül,onnantól kezdve mindenéből kiforgathatod.
F
17/23 sancii54 válasza:
remélem jól kicsesz veled, az ilyen magadfajták miatt megy tönkre a társadalom!!!!!!!!!!!!
18/23 anonim válasza:
A pasi cserébe megkaphatna téged?! Hát gratulálok! Te egy elkényeztetett, beképzelt, pénzhajhász, erkölcstelen kis liba vagy! (Szépen megfogalmazva.)
És nem sértődött fiúként, hanem 18 éves lányként írom ezt.
19/23 anonim válasza:
Egyébként meg az ilyenek miatt hiszi azt nagyon sok fiú, hogy a lányok csak kihasználni akarják őket. Te is a társadalom egyik szégyenfoltja vagy a kérdésedből kiindulva, gratulálok.
(#18 voltam)
20/23 anonim válasza:
Hozzámész feleségül. Egyébként is úgy tartják, a nő olyan, mint a tájfun. Amikor jön, forró és nedves, amikor megy, viszi a házat, meg a kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!