Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez romantikus vagy elborult...

Ez romantikus vagy elborult ötlet?

Figyelt kérdés
Holnap lesz egy kis dolga annak a lánynak, akivel már randizunk egy ideje (2 hete), (tudom hogy hol, mikor-meddig) a szimpátia nagyon is kölcsönös.. :) Arra gondoltam, csináltatnék neki egy csokrot és a recepción hagynám, és mikor végez szólnának neki, hogy 'küldeménye' érkezett és akkor megkapná a meglepetésemet. Milyen ötlet? 17/f

2014. aug. 11. 02:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, biztosan örülni fog neki.
2014. aug. 11. 02:34
 2/8 anonim válasza:
Bárcsak én lennék lány :)
2014. aug. 11. 02:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ismerek lányokat, akiknek tetszene, de olyanokat is akik többet nem beszélnének a fiúval egy ilyen után. De én is ilyen típus vagyok, szerintem jópofa ötlet. :)
2014. aug. 11. 02:36
 4/8 anonim válasza:
*Bárcsak én lennék a lány, bocsi
2014. aug. 11. 02:36
 5/8 A kérdező kommentje:
És ők miért nem beszélnének többet a fiúval? :D "Bocs, túl kedves vagy, nekem egy tapló kell" alapon?? Ő, nem ilyen.. :)
2014. aug. 11. 02:38
 6/8 anonim válasza:
Bárcsak több lenne belőled :) tedd meg! Szerintem bárki örülne neki
2014. aug. 11. 02:44
 7/8 anonim ***** válasza:

#4 vagyok

Nem tudom, nekem szólt-e a kérdésed, de ha igen akkor válaszolok.

Ugyanazért nem jönne be nekik, amiért egyes lányoknak nem jönnek be a versek, a romantika stb.

2014. aug. 11. 02:48
 8/8 A kérdező kommentje:
egy nőnek lételeme a romantika, ők nem nők akkor.. :) Olvastam, mielőtt bölcsnek neveznél.. :)
2014. aug. 11. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!