Van egy lány akivel megismerkedtem ha részegen hívogat akkor lehet akar valamit?
Figyelt kérdés
Felhív részegen nem tudja miért de beszélni akar velem hallani akarja a hangom akkor lehetséges hogy ő is vonzódik hozzám?2014. aug. 11. 00:10
2/10 anonim válasza:
Ennél jobbat is kitalálhattál volna -.-"
3/10 anonim válasza:
Hát sok olyan ismerősöm van, aki csak úgy hívogat mindenkit részegen és akkor mindenkit szeret, de lehet akar valamit..
4/10 anonim válasza:
Hát azért részeg, ember... De, hogy válaszoljak, lehet... :/
7/10 laptopdj válasza:
Reszeg ember mindig igazat mond!:-)
8/10 A kérdező kommentje:
De most komolyan kérdezem akkor van benne valami?
2014. aug. 11. 00:54
9/10 Reacher01 válasza:
Lehetséges,hogy azért űtötte ki magát mert hiányzol neki! :) Mint az előttem szóló is mondta,részeg ember mindig igazat mond.Szerintem mindenféleképpen józan állapotában is meg kéne ismerned! :)
10/10 anonim válasza:
legközelebb ha részegen felhiv kérdezd meg hol van menj oda és kiderűl minden
részegen neked is könnyebb dolgod lesz vele
ha meg kijózanodik reggel melletted az ágyba mond hogy te hivtál ide édesem itt a hiváslistád nem emlékszel
egy jot akartál du gn i és ez sikerült is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!