MIért van az hogy ha én megismerkedek egy lánnyal nagyon jó barátok leszünk de ennél semmi több?
Figyelt kérdés
Normális kedves fiú vagyok normálisan próbálok ismerkedni de nem megy bezzeg a haverjaim akik bunkók meg ilyenek azok minden buliban összeszednek valakit? 15/f2014. aug. 10. 23:03
1/4 anonim válasza:
Egy naaaagyon egyszerű okot tudok mondani (csak egy erős tipp) te nem ribikkel ismerkedsz
2/4 A kérdező kommentje:
hát nem de nem is szeretem az olyan lányokat. De akkor mi lehet csúnya lennék?
2014. aug. 10. 23:15
4/4 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet. Szerintem nagyon sok lány ilyenkor még várja a tökéletes pasit (persze a nem ribik) és ezért elhajtanak mindenkit aki nem felel meg tökéletesen, én úgy vagyok vele hogy talán egyetem fele jobb lehet. Aki meg nem ilyen akit leírtam és nem ribi, azzal meg valszleg nem találkozol, mert ha térben és időben is közel vagytok, simán elmehettek egymás mellett. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!