Hogyan ismerkedtél meg az első barátnőddel/barátoddal?
A legelsővel szakközépben.
A másodikkal ami már nem suliban volt amire te is keresed a választ gondolom... vele egy vendéglőben.
iwiw :DD
Ő az első, 5 éve együtt vagyunk és már jegyesek. :)
Az ovis-szerelmeket bele lehet szamolni? :D Ha ezt felre tesszük, akkor az interneten, mert akkoriban meg nem mertem elöben megszolitani a csajokat, de most mar igen.
Manapsag azonban mindenkinek azt ajanlom, hogy hagyja a netes ismerkedest. Sokkal nagyobb elmeny, ha megszolitasz egy csajt mondjuk egy megalloban es megadja a szamat, mintha felveszed FB-re a Chat.hu-rol es talalkoztok...
2-es vagyok.
Nem!! te hülye! :)
Ő volt a felszolgáló lány.
neten sajnos.
azt ajánlom h ne ismerkedj neten, nem olyan mint élőbe és érhetnek nagy csalódások az illetővel kapcsolatba :D ;D neten ismerkedtünk meg kép alapján nagyon helyesnek tűnt meg ahogy beszélgettünk kedves volt meg minden. de mikor élőbe taliztunk hát nagyon nem olyan volt mint képen:d nálam szinte alacsonyabb aránytalan és igencsak visszataszító testalkatú. a belsőjéről meg ne is beszéljünk. undorító, lekezelő kb. úgy viselkedett velem mint egy riherongyal.. jah és hazudozott, szó szerint egy szava s volt igaz abból amit neten mondott meg beszéltünk. és ami a legszomorúbb h miatta elszalasztottam egy tényleg nagyon rendes pasit aki jól is nézett ki, pont az esetem, kedves, őszinte és őt személyesen is ismertem mivel haverok voltunk.. de ő többet akart csak későn jöttem rá és ez a kamu gyerek miatt elszalasztottam.
18/L :*
9-esnek igaza van.
Én ugyan 10 évvel idősebb vagyok de az más kérdés.
Semmiképpen ne ragadj le a netnél, a sok sok negatívum a "nemleges" olykor le sem sz**arlak típusú válasz nagyon leromboló lehet. Ami befolyásolhatja később azt, hogy milyennek látod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!