Olyan pasival szeretnék járni, aki nem kocka, nem játszik napi szinten számítógépes játékokkal. Túl magas elvárás?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 15:05
31/42 anonim válasza:
mondjuk engem rohadtul idegesítene, ha látja, hogy játszom, és szándékosan megpróbálná ellehetetleníteni, csüngne a nyakamon, elém állna, vagy nyaggatna...unatkozol, Kösd le magad, olvassál addig, bazzeeee...
33/42 A kérdező kommentje:
déltől hajnali 3ig azért nehéz volt lekötni magamat, úgy, hogy a szerelmem rám sem néz, elfelejti azt is, hogy a világon vagyok, nincs szex, nincs semmi...
2014. aug. 10. 16:17
34/42 anonim válasza:
úgy , és most ezért szerinted mindenki déltől hajnal 3-ig játszik, aki szereti a számítógépes játékokat...de amúgy meg akkor minek voltál vele?
35/42 A kérdező kommentje:
egy kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől...:D
voltál már szerelmes? igen? akkor tudod, hogy miért voltam vele.:)
és eddigi tapasztalataim szerint minden kockában van valami rossz. egyik elhanyagol, másiknak a haverjai utálnak ki, van aki csak erről képes beszélni, stb.
2014. aug. 10. 16:29
36/42 anonim válasza:
Kedvem lenne veled beszélgetni, érdekesnek talállak :D
37/42 anonim válasza:
Ne a Wow multin próbálj ismerkedni, és akkor lehet, hogy nem 100%os valószínűséggel találsz kockát.
38/42 A kérdező kommentje:
írj privit ;)
------------------------------------------------------------tudsz olvasni? leírtam, hol ismerkedek. és szerinted most komolyan Wow-on ismerkedek, vagy csak nagyon viccesen be akartál szólni? :D nem jött össze :P
2014. aug. 10. 17:31
40/42 A kérdező kommentje:
19 :)
2014. aug. 10. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!