Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14 éves lány egy 26 éves...

14 éves lány egy 26 éves férfivel berátkozik. Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A szomszédomban van egy 14 éves lány. Anyukája egyedül neveli és amikor dolgozik, többnyire egyedül van otthon. Mindig kedvesen ráköszöntem, ha találkoztunk és ő is mosolygott mindig. 2 hete rám írt közösségi oldalon és beszélgetünk, amikor ráérek. Sokszor kérdez szexuális témákról, de kicsit zavarban vagyok emiatt. Nem akarom kihasználni, de nagyon csinos és megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha több is lenne. Aki volt már ilyen helyzetben, az adhatna tanácsot. Köszönöm.

2014. aug. 10. 14:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
14 évessel kapcsolat? istenem...
2014. aug. 10. 20:40
 12/13 Fingkirály válasza:
56%

Azért ne ítéljétek el egyből a 26 éves "férfit", nembiztos, hogy szegényke már annyira az, mint gondolja magát, embere válogatja.

Nekem is van olyan 26 éves kollégám, aki 14 éves kora óta önálló, de van olyan 29 éves is, aki - az még hagyján, hogy otthon lakik a szüleivel, sokan már csak anyagi okokból is kénytelen ezt tenni még harmincas-negyvenes éveikre is... - 29 éves létére még mindig csak egy nagy gyerek, a háztartásba sem száll be egy fillérrel sem, és gyakorlatilag az összes fizetését elkölti hipermodern kütyükre meg előrendelt játékra steamen :P na egy ilyen lelkivilágú "férfi" pl még nem is biztos, hogy képes lenne megértetni magát egy felnőtt nővel.

2014. aug. 10. 22:07
 13/13 A kérdező kommentje:
#12. És mi köze ide a te lúzer kollégádnak, aki a szüleivel él ide? Nem értem az összefüggést. Máskor a kérdésre válaszolj, ne egy általad viccesnek talált történetet írj le :)
2014. aug. 11. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!