Ismerkednétek egy ilyen alalakú fiúval? (kép)
Figyelt kérdés
Nem akarok itt senkivel se ismerkedni csak érdekel...
Eddig 10 kg-t fogytam, még nem akarom abbahagyni.... Vélemény? Hideg meleg jöhet!
2014. aug. 10. 09:28
2/11 anonim válasza:
"Gyúrj egy kicsit a megereszkedett csöcseidre!" Charlie Harper
7/11 anonim válasza:
Zsírcsöcsöd van még mindig, az csúnya. Hány éves vagy?
8/11 anonim válasza:
jó lesz az csak még fogyj belőle kicsit :) nekem is ilyen volt régen kb aztán most meg mindenki rácsodálkozik amikor elmondom hány kg voltam régen :) sok sikert kitartást ügyes vagy (megtartani pedig már könnyebb lesz ;) )
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen a mellem... hát igen gáz..
de jobb mint volt, de az inkább már csak bőr, ami azért idővel talán összehúzódik, jó persze még van alatta elég zsír...
sportolok keményen heti 50km-ert szoktam futni ami azt jelenti, hogy heti 5-5,5 óra futás, meg kondizni is szeretek, csak eddig a kajám mindig tocsogott a zsírban, elég kemény volt róla leszokni,(no meg a fehér kenyér...) de megérte :D
majd 5 kiló mínusz után ismét megkérdezlek titeket :D csak figyeljétek a kérdéseket :D
még 1x is köszi mindenkinek :p (amúgy 18 vagyok)
2014. aug. 10. 11:13
10/11 anonim válasza:
szerintem sexy :D bár a melleden kicsit változtass 17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!