Tetszik nekem egy ikerpár meg egy 3. csaj?
Az a helyzet, hogy nemrég megláttam egy lányt viszont kiderült hogy van egy ikertesója aki pontosan olyan mint ő, csak a haját hordja másképp. Egyelőre csak a nevüket tudom,Facen nincsenek,a többire (pl. twitter) nehéz rájönni.
De majd lehet, h kapok egy levelet tőlük. Nekem az sem gond, hogyha csak barátok maradunk, ebből úgyis csak e-kapcsolat lehetne, mivel külföldön lakik.
Viszont van egy harmadik csaj, akinek a szülei anno innen mentek ki, ő szokott hazajárni, annak viszont valszeg van egy barátja ott, de nem biztos, hogy tartós kapcsolatuk lesz.
Az első kettő tehát akkor megmaradhatna barátnak,megy a 3.al lehetne vmit kezdeni.
Még sohan SOHA nem volt csajom, az elsőnél mit hogyan?? esetleg mit lehet tenni, ha vmi olyat mondok amit nem lajkol:)
S:O:S segítség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!