Röviden, tömören: Kis kukival merjek ismerkedni lányokkal? 26/F
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 23:22
11/16 anonim válasza:
Én lány vagyok és most megosztom veled a tapasztalatom, két fiúval voltam eddig az elsőnek nagy volt viszont 2 perc alatt elment és egyántalán nem figyelt rám és miután ő elment abba is hagytuk, ráadásul ő rögtön betette semmi előjáték vagy valami...(22 éves)
a második egy kis farkú (25 éves) volt, viszont ő annyira figyelt rám, hogy sokkal jobb volt vele mint az elsővel.
Szóval nem a méret a lényeg hanem, hogy mennyire figyelsz a lányra.
12/16 anonim válasza:
Kis kukival ne!!!!!! Kis fa..zal nyugodtan.
13/16 anonim válasza:
nekem is pont ezek a méreteim. és igen ez kicsi.
16 cm az átlag, annyit el kellene érni.
Én se csajozok. Nekem nincs arra szükségem, hoyg a csaj ez miatt kinevessen, megalázzon. és ez miatt teljes életre lelki nyomorék legyek...
14/16 anonim válasza:
nem a méret a lényeg , kis fröccs is jó fröccs
15/16 anonim válasza:
Csajok olyan aranyosak:-) mindig nyugtattják a kipocsueket , hogy voltam már naggyal de nem figyelt rám hamar elment a kisebbel jobb volt.. na de mi van akkor ha valakinek nagy van és figyel is rád jó az ágyban.. azt a végletet még nem hallottuk:-)))
16/16 anonim válasza:
inkább vágasd le ha kicsi és legyen lukad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!